1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. (UA) Філарет Денисенко розповів, коли правильно святкувати Різдво

(UA) Філарет Денисенко розповів, коли правильно святкувати Різдво

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.

News
32800
Previous Post
MP tells what amendments he is preparing to the government bill to ban the UOC
Next Post
Robert Amsterdam called on the U.S. government to impose sanctions against Viktor Elensky

3 Comments. Leave new

  • ФІЛОРЕТ З УМА ВЖЕ ВИЖИВ НЕМОЖЕ БУТИ ДВА НАРОДЖЕННЯ,Є ОДНЕ І ТОМУ Є ПОЯСНЕННЯ ЧОГО ПЕРЕЙШЛИ НА 25,

    Reply
    • То ви з розому вижили. День народження в Ісуса одне. І воно і не 25 грудня, і не 7 січня. Ніхто не знає коли точно. Є кілька версій. Просто запроваджено воно на 25 грудня по юліанському календарю. В звязку з неточністю юліанського, Різдво на григоріанський просто змістилось на 7 січня. А за григоріанським так і залишилось 25 грудня. Тому день народження один, лиш за різними календарями припадає на різні числа. Кожен відмічає Різдво за календарем який вважає для себе кращим. Лиш дурні будуть відмічати Різдво за обома календарями.

      Reply
  • Самі ви вижили. День народження в Ісуса одне. І воно і не 25 грудня, і не 7 січня. Ніхто не знає коли точно. Є кілька версій. Просто запроваджено воно на 25 грудня по юліанському календарю. В звязку з неточністю юліанського, Різдво на григоріанський просто змістилось на 7 січня. А за григоріанським так і залишилось 25 грудня. Тому день народження один, лиш за різними календарями припадає на різні числа. Кожен відмічає Різдво за календарем який вважає для себе кращим. Лиш дурні будуть відмічати Різдво за обома календарями.
    Я відмічатиму лише 7 січня за юліанським календарем по якому охрещалась Київська Русь, по якому започатковувались наші інші свята, традиції, обряди.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.