1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. (UA) Євстратій Зоря: Архієрейська нарада РПЦ винесла священнослужителям УПЦ смертний вирок

(UA) Євстратій Зоря: Архієрейська нарада РПЦ винесла священнослужителям УПЦ смертний вирок

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian.

News
445
Previous Post
Court postponed consideration of the case on eviction of monks from Lavra
Next Post
Lawyer: The judge is under psychological pressure not to make legal decisions

2 Comments. Leave new

  • Християни зобов’язані вбивати загарбників. Це безгрішно. «Вбивати недозволено, але винищувати ворога на війні і законно, і гідно похвали; тому ті, що відзначилися в боях удостоюються великих почестей, і їм споруджуються пам’ятники, що сповіщають про їх заслуги.»
    — Святитель Афанасій Великий, «Послання до ченця Амуна», яке було затверджено як загальноцерковне православне християнське вчення на VI і VII Вселенських Соборах. Ісус Христос безгрішний захищав власну людську гідність заборонивши бити себе до судового рішення. Казав Ісус, що неможливо пограбувати сильного, якщо він не зв’язаний. Тому захищаємо себе, власне майно і державу. Апостол Павло згадує Самсона серед святих праведників. Бог вернув Самсону надприродну силу, по його молитві, для звершення самогубства зі знищенням знаті ворогів. Воїни УПА останньою кулею вбивали себе, щоб в катівні не зрадити друзів, вони мабуть святі. Ми зобов’язані брати приклад з безгрішного Ісуса Христа. Ісус Христос, згідно біблійних пророцтв ( 2 Солунянам 2:8), вб’є антихриста. Отже буває безгрішне вбивство людини. Якщо путін антихрист , то його вб’є сам Ісус Христос. Війна захисту священна.

    Reply
  • Ілля Юрченко
    Tuesday July 25th, 2023 01:20 PM

    Головне, щоб Вам не був винесений вирок Христом, зважаючи , на те як ви кувалдою вибивали двері у Спаському Соборі, навіщо це робити, якщо Ви справжня Церква, а не Кіріл і Путін, я так розумію це тягнеться досвід ще з часів крестових походів, Папи також вважали, що мечем можливе звернути людей до Бога, Господи прости та помилуй, вибачте, дуже Вам шкода, Ви повинні бути розумніше за політиків , і не робити тих речей, які робили у стінах верховної ради- блокувати трибуни, бити голову верховної ради, вбивати охорону біля верховної ради, підпалювати димові шашки у верховній раді, рвати бюлетні для голосування, взагалі, мені шкода в цілому Україну, у нас інколи що деякі представники влади, що деякі політики ведуть себе так, що постає питання , а хто дозволив себе так вести, враховуючи, що є використання коштів державного бюджету, Господи прости та помилуй

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.