1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. “Проти УПЦ готується чергова провокація інформаційного характеру!”, – блогер

“Проти УПЦ готується чергова провокація інформаційного характеру!”, – блогер

Блогер Олександр Єрмоленко звернувся до всіх небайдужих із закликом про захист Церкви. Коментуючи прес-конференцію учасників АТО, яка має відбутися 22 січня, блогер наголосив, що «немає ніяких сумнівів, що серед учасників цієї конференції будуть люди, агресивно налаштовані до Церкви, а основним завданням цього заходу – запустити чергову хвилю ненависті в суспільстві проти канонічного Православ’я».

«Друзі! Проти УПЦ готується чергова провокація інформаційного характеру! “Правдолюбиві” і “демократичні” ЗМІ, в іпостасях уніатського РІСУ і “самохваловского” Укрінформу, готують на 22 січня прес-конференцію для учасників АТО, на якій останні, разом з дармоїдами АП на тему “Єдиної помісної”, вимагатимуть заборони діяльності Української Православної Церкви», – йдеться в дописі Єрмоленка на сторінці в Facebook.

Заявлено, що учасники прес-конференції планують оприлюднити «Відкрите звернення учасників АТО до українського народу, Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування щодо антидержавницької діяльності на території України церков Московського Патріархату».

Звернувся блогер також до представників духовентсва та православних громадських організацій з проханням максимально сконцентрувати на своїх сторінках та ресурсах факти, які свідчать про участь в гуманітарній допомозі українській армії в роки війни.

 «Особливо важливо, щоб в інформаційній сфері особливо активно публікувалася інформація про те, що УПЦ взяла активну участь в останньому звільненні українських військовополонених! Ясно, що хорошими справами хвалитися непристойно, але сьогодні саме той час коли наші справи повинні говорити за нас!», – підсумував Олександр Єрмоленко.

 

Попередній запис
«Патріарх Кирил буде представляти Україну в Кремлі і мирити наших розкольників» – архімандрит Кирил (Говорун)
Наступний запис
Радикали влаштували акцію протесту біля храму УПЦ в Тернополі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее