1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. На «Українській правді» назвали луцького «митрополита» УПЦ КП Михаїла Зінкевича як достойного кандидата на головного в ЄПЦ

На «Українській правді» назвали луцького «митрополита» УПЦ КП Михаїла Зінкевича як достойного кандидата на головного в ЄПЦ

«Свято наближається»: з такою багатообіцяючою назвою вийшов черговий аналітичний матеріал про перспективи близького отримання Томосу про автокефалію. Цього разу автор зупинився на версії, котра використовувалась в «автокефальному» середовищі раніше, однак пізніше принишкла: з його слів, спочатку на найближчому засіданні Синоду Константинопольського Патріархату на Фанарі випишуть Томос, а потім, після об’єднавчого собору в Україні, представник Вселенського Патріархату його видасть обраній особі.

Серед ряду потенційно обраних осіб, як припускає автор, цілком можуть опинитись окремі представники Київського патріархату, окрім глави цієї організації, екс-митрополита РПЦ Філарета Денисенка.

Одним з кандидатів на посаду предстоятеля журналіст назвав широко та скандально відомого своєю неординарністю та багатоплановістю діяльності «митрополита» УПЦ КП Михаїла Зінкевича.

Попередній запис
На «Укрінформі» розмріялись про устрій майбутньої ЄПЦ
Наступний запис
На Одещині активісти злякались вина у пластикових пляшках

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее