1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Афонський старець: Християнинові потрібні не щеплення, а Христос, Якого вигнали з життя

Афонський старець: Християнинові потрібні не щеплення, а Христос, Якого вигнали з життя

Афонський старець Паїсій (Крітікос) вважає, що «нам треба вчасно відмовитися від того, що нав’язують нам зараз, щоб не дійшло до набагато гіршого». Відео публікує «Палиця скорописця».

«Ви питаєте мене про щеплення, яке зараз роблять. Про нього зараз стільки розмов… Багато хто помирає, страждає від тромбозів.

Це попередній друк, приречення антихриста. Людині, щоб жити, потрібні не щеплення, а покаяння. Ми повинні вірити в Бога. Для християнина щеплення – це Причастя Святих Таїн. Якщо ми сповідаємося і причащаємося, то уникнемо пасток диявола.

Щеплення, податковий номер та карта громадянина передують начертання антихриста. Через них диявол пред’являє на людину свої права. А потім все це скасують і замінять одним тільки номером. Будеш всюди ходити вільно, без посвідчення особи, без документів.

Нам треба вчасно відмовитися від того, що нав’язують нам зараз, щоб не дійшло до набагато гіршого. Будемо сповідатися, причащатися, будемо ходити в храм, і тоді вони посоромляться. Християнину не потрібні ці щеплення. Нам потрібен тільки Христос, Якого вигнали з нашого життя», сказав старець.

Фото

Попередній запис
«Вакцина розбрату»: Половина священиків в Греції виганяють з храмів вакцинованих, а інша вимагає поголовної вакцинації
Наступний запис
«Шоу» триває? Підсумки виборів в Болгарії і Церква

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее