1. Главная
  2. /
  3. Новости
  4. /
  5. Убили студента Одесской духовной семинарии УПЦ

Убили студента Одесской духовной семинарии УПЦ

У Дніпрі, в одному з покинутих гаражів по вулиці Листопадній, знайшли тіло вбитого семінариста Одеської семінарії. Про його зникнення повідомили в поліцію ще 6 липня, повідомляють Ріа Новини України.

Як повідомляють правоохоронці, житель Дніпра, який навчався в духовному закладі Одеси, приїхав додому на похорон дідуся. У день зникнення він познайомився з місцевими жителями віку 20 та 21 року, які раніше не були судимими.

Також повідомляється, що «при виїзді на місце співробітники слідчо-оперативної групи Самарського відділення поліції Дніпра під купою побутового сміття знайшли тіло чоловіка. Вже при поверхневому огляді було виявлено сліди насильницької смерті: всі кістки черепа були пошкоджені».

До того ж слідчий Юрій Щербінін розповів про ймовірний способі вбивства семінариста: «Один із нападників почав наносити удари в живіт, а потім били вже вдвох. Після того, як жертва знепритомніла, зловмисники вже цеглою продовжили наносити удари по голові. Потім забрали у хлопця 25 грн і старий мобільний телефон. Тіло юнака сховали в одному з покинутих гаражів і присипали побутовим сміттям».

Предыдущая запись
В Луцке «Киевский патриархат» начал войну против своих
Следующая запись
«Катюге по заслуге!», в исполнении УПЦ КП

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заполните поле
Заполните поле
Пожалуйста, введите корректный адрес email.

Последнее