1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Бажаю молитовного заступництва преподобних Отців Києво-Печерських, — Глава Православної Церкви Чеських земель і Словаччини Митрополиту Київському Онуфрію

Бажаю молитовного заступництва преподобних Отців Києво-Печерських, — Глава Православної Церкви Чеських земель і Словаччини Митрополиту Київському Онуфрію

17 серпня 2022 року, у день восьмої річниці інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Предстоятель Православної Церкви Чеських земель і Словаччини, Архієпископ Пряшівський, Митрополит Чеських земель і Словаччини Ростислав надіслав вітання Блаженнішому владиці, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Молитовно вітаю Вас із 8-ю річницею інтронізації на Престолі митрополитів Київських.

Ви прийняли кормило церковного управління в непрості часи, але зміцнюючись словами Святого Євангелія, віддаєте себе за ввірений Вам клір і вірних, не припиняючи молитовного звершення і не залишаючи трудів милосердя, покриваючи скорботи та втішаючи печаль.

Цього знаменного дня бажаю Вашому Блаженству кріпості архіпастирських сил, невичерпної допомоги Божої у трудах та молитовного заступництва всіх преподобних Отців Києво-Печерських», – пише Митрополит Ростислав.

Попередній запис
Суд Івано-Франківська змусив поліцію вивчити «переведення» громади в ПЦУ
Наступний запис
Глава РПЦ привітав Митрополита Київського Онуфрія з річницею інтронізації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее