1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Юраш намагається переконати читачів, що віряни УПЦ не голосували за Зеленського

Юраш намагається переконати читачів, що віряни УПЦ не голосували за Зеленського

Представник Мінкульту Андрій Юраш на своїй сторінці у Facebook, оперуючи нібито даними про «голосування почаївських монахів», намагається довести новій більшості в українській владі, що віряни та духовенство УПЦ не голосували за Володимира Зеленського та партію «Слуга народу».

«Згаданий щойно приклад сприяє ще одному усвідомленню, точніше – розвінчанню ще одного міфу, в якому нас хочуть зараз переконати: начебто всі вірні УПЦ МП підтримували на останніх виборах Володимира Зеленського та його політичну силу – «Слуга народу», яка, у відповідь, мала б бути вдячна за цю електоральну підтримку. На прикладі ж Почаєва бачимо іншу, реальну картину – всі симпатії цієї Церкви були на боці ОПЗЖ! А тому й жодних зобов‘язань перед жодною релігійною організацією партія «Слуга народу» не має, хоч як в цьому й не намагаються з прагматичних, конкретно-церковних розрахунків переконати окремі «експерти», прогнозуючи та моделюючи ситуацію в інтересах конкретного замовника», – вже зовсім явно втрачає адекватність чиновник.

Загалом вказана публікація найменше нагадує те, як мав би спілкуватись з читачами державний службовець, котрий замість питань державного характеру розповідає у Facebook про історію християнства та загрозу від УПЦ.

Попередній запис
Партія «Слуга народу» ліквідовує через непотрібність Комітет з питань культури і духовності
Наступний запис
Зоря повідав, як КДБ у Помісних Церквах чинить перешкоди визнанню ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее