1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Щось між танцями на кістках та бенкетом під час чуми – публіцист про свято в Епіфанія

Щось між танцями на кістках та бенкетом під час чуми – публіцист про свято в Епіфанія

День народження у митрополита Епіфанія Думенка вдався на славу. Танці на кістках пройшли з розмахом і за шалені гроші. Відгуляли в дорогущому ресторані, збудованому Януковичем на колишньому цвинтарі.

Головне, що на вертолітний майданчик Януковича, де відбувся дорогий шабаш з нагоди роковин створення української митрополії Константинопольського патріархату, привітати Епіфанія прийшов бенефіціар ПЦУ-СЦУ Петро Порошенко. Іподиякон Московського патріархату, який крав на армії, тепер активно паразитує і на церкві, намагаючись порятувати свій мізерний політичний рейтинг, тримався, мов господар перед підлеглим.

Символічно, що з програмовою доповіддю на церковному заході, разом із Епіфанієм, виступила скандально відома літературознавець, знана своїми нетрадиційними сексуальними вподобаннями та малозначущими текстами Оксана Забужко.

Диктор, який вів химерний захід, також відомий своєю симпатією до ЛГБТ. Відповідно, можна зробити висновок, що цей ліберальний курс в ПЦУ-СЦУ під керівництвом Епіфанія лишається незмінним.

Серед гостей були дивні персонажі: газова принцеса, баба Юля, представники влади, делеговані Соросом-Пінчуком, активісти ЛГБТ, одіозні політики і громадські діячі, які є греко-католиками, дрібні чиновники, підозрювані у хабарництві, неприховані атеїсти, корупціонери, бандити, крамарі та виробники алкоголю, дрібні шахраї, які вештаються біля влади, всі ті, хто причетний до такого катастрофічного стану, в якому нині опинилася Україні та її Церква. Публіка дуже барвиста та екзотична.

Роковини ПЦУ та день народження Епіфанія, за свідченням очевидців, були чимось середнім між танцями на кістках і бенкетом під час чуми.

Виглядало все, ніби вульгарні зустрічі у Яна Табачника, чи Дмитра Гордона, часів пізнього Кучми.

Facebook

Попередній запис
«Єпископ» Фалештський і Східно-Молдовський Філарет залишив ПЦУ й повернувся до УПЦ КП
Наступний запис
На новозбудованому храмі УПЦ в Башуках освятили хрести

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее