1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Філарет просить включити у пасхальні трансляції його службу у Володимирському соборі

Філарет просить включити у пасхальні трансляції його службу у Володимирському соборі

Очільник УПЦ КП Філарет Денисенко звернувся до органів влади з проханням включити у графік пасхальних телетрансляцій службу з Володимирському соборі у Києві. Також у Київському патріархаті подякували владі, що не заборонила богослужіння під час карантину, «не закрила храми, як за часів тоталітаризму». Про це повідомляється на сайті УПЦ КП.

«Сподіваюсь, що влада та засоби масової інформації зроблять усе, щоб слово Боже було максимально доступним для віруючих завдяки новітнім інформаційним технологіям. Прошу керівництво Національного суспільного телебачення України та інших телеканалів і радіо включити до розкладу трансляцій богослужіння зі Свято-Володимирського патріаршого кафедрального собору м. Києва, головного храму Української Православної Церкви Київського Патріархату. Володимирський собор – велика святиня для мільйонів українських вірян, які хочуть бачити та чути Святу Літургію саме звідти.

Наша Свята Церква й надалі буде ревно звершувати Богослужіння та здійснювати свою спасительну місію. З мого благословення, у храмах Української Православної Церкви Київського Патріархату богослужіння вже транслюються в мережі Інтернет», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Різдво у 2020 році телебачення уперше не транслювало службу з Володимирського собору.

Попередній запис
Зеленський: Україна зробить все, щоб кожен міг відсвяткувати Пасху вдома
Наступний запис
Ієрарх ЕПЦ: Ми не будемо відповідати за те, що відбуватиметься поза дверима храмів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее