1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Київській області напали на хресний хід УПЦ, – соцмережі

У Київській області напали на хресний хід УПЦ, – соцмережі

З “любов’ю” біля Рудого Села 10.08 зустріли хресний хід із Тетієва до Рудосільської ікони Пресвятої Богородиці, десять-двадцять рудосільців підсилили свою любов любов’ю “патріотів” із міста Тетієв.

Дуже важко зрозуміти цих людей і їхні бажання. Вони хочуть, щоб паломники не приїжджали до ікони Божої Матері.

Дивно, адже з розповідей старих людей ми знаємо, що вже майже 200 років в Руде Село до Божої Матері приїжджають та приходять люди з своїми проблемами, хворобами, скорботами, і Богородиця їх чує і допомагає. Рудосільці завжди з любов’ю приймали всіх прочан.

Дуже важко зрозуміти тих людей, які стали на заваді хресній ході. Звідки у них ненависть до всього святого? Навіщо виривати хрест і бити ним по іконах? Цим ви показуєте нелюбов не тільки до людей, а й своє ставлення до святинь.

В хресному ході йшло багато малих дітей, яких ви перелякали. Скажіть, так вчить ваше Євангеліє? У нас Бог Любов, хто ваш бог? Ненависть. Що вам зробили хрестоходці, що ви їх так зустріли? Я знаю відповідь! Бо вони “москалі”, скажете ви.

Ви брехуни. Всі вони українці і мають такі ж права, як і ви. Ви воюєте з повітряними млинами. Не дивує незнання закону, дивує ненависть до людей. Полюби ближнього свого, як самого себе. Так вчить Господь. Так вчать нас наші пастирі. Чого навчають вас ваші священики? Ненависті! Пішли поб’ємо “москалів”, підемо відберемо те, що не будували! То я буду краще “москалем”, чим вашим прихожанином. Бо нас вчать любити, допомагати, прощати…

“Любов терпляча, добра, не заздрісна, не хвалькувата, не пихата. Вона не поводиться непристойно, не егоїстична, не скора на гнів, не злопам’ятна. Любов ніколи не радіє злу, але радіє правді. Любов завжди терпить, завжди вірить, завжди сподівається, завжди стійка” (Перше послання ап. Павла до Корінфян, р. 13). Ваша “любов” все крушить і знищує, сіє розбрат і злобу. Пробачте, не хотіла нікого ображати, але ваші вчинки свідчать проти вас.

Facebook

Попередній запис
Пошкодження фресок в обителі Панагія Сумела – давнє, – Мінкультури Туреччини
Наступний запис
Процесуального рішення про припинення кримінального провадження ще не бачили, – УПЦ КП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее