1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Запоріжжі влада відзначила медаллю «єпископа» ПЦУ, котрий забрав приміщення в дітей з інвалідністю

У Запоріжжі влада відзначила медаллю «єпископа» ПЦУ, котрий забрав приміщення в дітей з інвалідністю

Представник Запорізької єпархії УПЦ протоієрей Геннадій Єлін повідомив, що обласна влада відзначила нагородою з нагоди 28-ї річниці Дня незалежності України місцевого «єпископа» ПЦУ Фотія. Про це повідомляється на Телеграм-каналі «Правблог».

Зі слів протоієрея Геннадія, цинічність ситуації у тому, що саме «єпископ» не так давно позбавив приміщення дітей з реабілітаційного центру «Прометей».

«22 серпня, під час урочистих заходів, присвячених 28-й річниці Дня незалежності України, запорізький «єпископ» ПЦУ Фотій, котрий прославився тим, що вигнав з реабілітаційного центру «Прометей», розташованого поруч з його церквою, дітей-інвалідів, нагороджений медаллю “За розвиток Запорізького краю, за збереження міжконфесійного миру та злагоди, благодійність та участь у патріотичному вихованні підростаючого покоління”», – пише отець Геннадій Єлін.

«Від батьків дітей-інвалідів, передаю полум’яний привіт чиновникам Запорізької обласної адміністрації. Подивіться на портрети ваших дітей, що висять у ваших кабінетах. Нагорода знайшла свого героя», – іронізує священик.

Попередній запис
Капелан ПЦУ повідав, що у «російській церкві» не потрібні думаючі парафіяни
Наступний запис
26-28 серпня відбудеться засідання Синоду Елладської Православної Церкви

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее