1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Задубрівці прихильники ПЦУ, котрі напали на храм УПЦ, використали димову шашку

У Задубрівці прихильники ПЦУ, котрі напали на храм УПЦ, використали димову шашку

Увечері 26 серпня 2019 року нетверезі прихильники ПЦУ кинули військову димову шашку на територію храму УПЦ на честь святого Архистратига Михаїла в селі Задубрівка Заставнівського району Чернівецької області. Про це повідомляє прес-служба Чернівецько-Буковинської єпархії.

«Сьогодні, о 21:50, Олександр Андрійчук, відомий за своїм прізвиськом як” Жорік “, Олег Коропецький і ще один невідомий громадянин, підійшли до воріт церкви, почали по них бити і сипати погрозами підірвати церкву, а також погрожували людям, які в цей час перебували на території церкви», – йдеться в повідомленні єпархії.

Нападники погрожували підірвати храм, в якому громада УПЦ з 15 лютого здійснює цілодобове молитовне стояння. Відзначається, що всі троє були вочевидь нетверезі. Після усних погроз активісти перейшли до дії і кинули на територію храму військову димову шашку.

«Була викликана поліція, складено протоколи, димову шашку як речовий доказ, правоохоронці вилучили. Що наступне? Бойова граната? Саме так виглядає Євангельська проповідь?», – йдеться у повідомленні.

Попередній запис
Священний Синод Елладської Церкви переніс розгляд «українського питання» на Архієрейський Собор
Наступний запис
У Ясіні на Закарпатті Свято-Преображенська громада збудує новий храм замість захопленого ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее