1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Смішно читати про свій «критичний стан»: клірик УПЦ спростував фейк про коронавірус у монастирі

Смішно читати про свій «критичний стан»: клірик УПЦ спростував фейк про коронавірус у монастирі

Полювання на відьом. Від середи минулого тижня тільки лінивий не говорив про хворого священика УПЦ та  монашок Дерманського монастиря. Всі інформаційні ресурси Рівненщини ласували темою хворих МПшників. Дискусія в соціальних мережах досягла піку ненависті та злорадства. Навіть депутати районного рівня викаблучували гопака, заявляючи, що люблять Україну. Та видно, що брехали, бо любов не зловтішається.

Проте щось пішло не так…

Отець N востаннє був в монастирі 22 березня вранці, а потім поїхав у село Верхів Острозького району, де відслужив службу, добряче промерзнувши в холодному храмі,  і повернувся вже хворим в своє село. Рідний брат батюшки  був за кордоном, із сім’єю в цей день також приїхав з міста до батьківської хати. Зауважу, з братом батюшка зустрівся, вже будучи хворим. Впродовж тижня священик почувався не дуже добре, з’явилася температура і брат зателефонував на швидку, там включили переадресацію на сімейного лікаря.

На наступний день від сімейного лікаря отець N із хворою мамою поїхали в лікарню. Після обстеження маму відпускають, а отця госпіталізують. Діагноз – запалення легень, а також підозра на короновірус. Наступного дня підозра підтверджується. Монастир закривають на карантин, а домашнім батюшки роблять тести, результатів яких немає і до сьогодні. Кажуть, що потрібно здавати повторно, мовляв,  перший раз взяли не правильно, і щось не склалося.

Одночасно ЗМІ інформують про хворих черниць та критичний стан батюшки. Кількість хворих в межах від 5 до 10 сестер, хто як напише, Інтернет стерпить все.

Лідером писанини став інформаційний ресурс, власник якого має дерманське коріння. Ану вгадайте?

Сьогодні вже 6 квітня. Пройшло 14 повних днів, як батюшка востаннє був в монастирі та служив у Верхові. Інкубаційний період вірусу становить 14 днів. В Дерманському монастирі усі черниці живі та здорові, у Верхові серед вірян також не виявили хворих. З батюшкою на зв’язку  кожного дня. Його стан прекрасний, температура 36.6. Каже, що смішно читати про свій стабільно критичний стан та реанімацію.

Питання!!! Для чого і для кого потрібно було розганяти істерію та робити паніку. Також цікаво на що хворий батюшка?

Не хворійте, друзі і не друзі, скоро Пасха, ми маємо всі похристосуватися!

Facebook

Попередній запис
Православний єпископат у США встановив порядок богослужінь на Страсній седмиці
Наступний запис
Володимир Зеленський зустрівся зі Святославом Шевчуком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее