1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Свідок нападу представників ПЦУ на храм у селі Бобли – про перебіг подій

Свідок нападу представників ПЦУ на храм у селі Бобли – про перебіг подій

Після того, як палубії і йому подібні порушили Конституцію і дали право атеїстам і людям різних віросповідань вирішувати долю Православної Церкви, назвавши їх «ГРОМАДА», моя сорочка по неділях буде частенько порвана.

11 серпня, о 7:00, з допомогою “домушника” відкрили замок, о 9:30 так виганяли вірян з церкви, що дверима чуть не задушили людину. О 9:40 біля 20 чоловік закрилися зсередини і планували провести збори «ГРОМАДИ». Я так зрозумів, просили поліцію надати їм автономію, а потім ввести візи для жителів інших сіл, бо вимагали перевіряти документи і без бобольської приписки – Геть!

Збори не вдалися, натомість: торгували абрикосами, матюжились, обзивали непристойними словами вірян, яких не вдалося виштовхати, молитву “Отче наш” перебивали і слухали сидячи, по вівтарі ходили як по клубі, добре, хоч курити на двір виходили. Завал. Орієнтовно 200 людей місцевих і приїжджих із сусідніх сіл молились на дворі. Не впускали в Божий храм навіть священиків.

В кінцевому результаті церква на двох замках, людина покалічена. Будемо чекати рішення суду. Народ православний пересварений. Слава палубію і його кураторам.

Володимир Красуля, Facebook

Попередній запис
На Волині рейдери з ПЦУ, зламавши замок, увірвались до храму та влаштували побоїще
Наступний запис
Не склалося: підлеглий Драбинка скасував богослужіння на двох приходах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее