1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. «Священик» УПЦ КП вдався до допомоги «екстрасенсів»

«Священик» УПЦ КП вдався до допомоги «екстрасенсів»

За версією телевізійників каналу СТБ, жителі с. Вільшанка дуже переймаються з приводу раптових смертей прихожан. Саме про це 27 листопада йшлося в черговій частині телешоу «Битва екстрасенсів». Тут  «маги і чарівники» визначали, хто «навів порчу» на церкву «Київського патріархату» в смт. Вільшанка Черкаської області.

Мова йшла про смерті трьох півчих храму. Саме тому священик КП Олександр Барей погодився, щоб екстрасенси провели своє шоу в церкві «Київського патріархату».

Екстрасенси по черзі озвучували варіанти, згідно з якими «порчу на церкву» наслав або брат о. Олександра (священик УПЦ), або місцевий, сільський батюшка (священик УПЦ).

Черкаська єпархія, коментуючи таке дійство, зазначила, що це очевидне замовлення: «У передачі, хоч і не називають Церкву, але постійно нападають на священиків УПЦ. Справа в тому, що в Вільшанці є і наш прихід, а у священика Олександра Барея і батько, і брат – священнослужителі УПЦ. А що стосується раптових смертей … Те автори програми «забули» розповісти, що біди жінок почалися з того, що вони по своїй волі перейшли в розкол. До цього вони співали в храмі УПЦ. А найстрашніше полягає в тому, що КП, виходить, уже не визнає таїнств Церкви, якщо готова поруч з ними поставити екстрасенсів».

Попередній запис
Ким і як створювався міф про «боротьбу» Митрополита Володимира (Сабодана) за автокефалію УПЦ
Наступний запис
Собор УПЦ: “Вчинений розкол, по суті, роз`єднав, розділив українське суспільство, призвів до надмірної політизації релігійного середовища”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее