1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. ПЦУ проникає у заклади вищої освіти

ПЦУ проникає у заклади вищої освіти

Київська православна богословська академія (ПЦУ) уклала договір про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка. 5 лютого 2020 року ректор КПБА «протоієрей» Олександр Трофимлюк та ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка академік Леонід Губерський підписали договір про співпрацю в сфері підготовки кадрів, у здійсненні спільних наукових, навчальних  і дослідницьких проектів, повідомляє сайт вищого навчального закладу.

Договір передбачає проведення наукових конференцій, семінарів, круглих столів, навчальних та соціокультурних заходів, розробку та реалізацію спільних освітніх та наукових проектів, співпрацю вищого навчального закладу з релігійною структурою у сфері підготовки фахівців тощо.

У церемонії підписання взяли участь проректори з наукової та виховної роботи КПБА «протоієрей» Віталій Клос та «протоієрей» Петро Бойко, декан філософського факультету КНУ академік Анатолій Конверський і заступниця декана з навчальної роботи філософського факультету КНУ професор Лариса Комаха.

Нагадаємо, в Україні за Основним Законом церква є відділеною від освіти та держави.

Попередній запис
Військово-політичний експерт розповів про «руку Кремля» у Чорногорії
Наступний запис
Любов від Константинополя: Як активісти ПЦУ у Михальчі поводяться з вірянами УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее