1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Прихильники УПЦ КП висміяли рішення про «виключення» Філарета Панку з ПЦУ

Прихильники УПЦ КП висміяли рішення про «виключення» Філарета Панку з ПЦУ

Цинічні клоуни з грецької ПЦУ днями провели свій Синод і прийняли рішення ВИКЛЮЧИТИ зі складу своєї конфесії теперішнього архієпископа Фалештського і Східно-Молдовського Філарета (Панку).

Ці ділки від церкви таким рішенням насмішили весь світ. Бо архієпископ Філарет сам, з власної ініціативи, вийшов зі складу ПЦУ ще в лютому місяці і ґрунтовно пояснив, чого не хоче бути в українській митрополії Константинопольського патріархату, а лишається в складі УПЦ КП.

ПЦУшники пригрозили, що накапають про це ще Румунському Патріархові. Це ще одна абсурдність, адже той так і не визнав Епіфанія Думенка та його митрополію. Хоча б не соромилися…

Крім того, як розповідають знавці з середини ПЦУ, Епіфаній з Синодом тільки нарешті розродилися таким рішенням, бо довго узгоджували та радилися щодо цього зі своїм начальником – Константинопольським Патріархом Варфоломієм.

Це ще раз демонструє, що ПЦУ повністю залежить від Константинополя і Епіфаній є фактично маріонеткою Фанару та політики греків. В ПЦУ послідовні: брехня та маніпуляція, то їх незмінна суть!

«За українську церкву», Facebook

Попередній запис
Час для нового «Аммана»
Наступний запис
Ієрарх УПЦ КП заявив, що Філарет Панку ніколи не міг перебувати в ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее