1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Поліція перевірила Почаївську лавру: коронавірусу та автобусів з паломниками не знайшли

Поліція перевірила Почаївську лавру: коронавірусу та автобусів з паломниками не знайшли

21 березня 2020 року з’явилася інформація про те, що нібито шестеро громадян Молдови (за попередньою версією – вісім, за більш ранньою – четверо) заразилися коронавірусом під час паломницької поїздки до Почаївської Свято-Успенської лаври, що на Тернопільщині.

У статті йдеться, що група з 70 осіб приїжджала на екскурсію до монастиря двома автобусами.

За вказівкою керівництва ГУНП в Тернопільській області ці відомості правоохоронці внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та провели перевірку, повідомляє Досьє102.

Поліцейські поспілкувалися з настоятелем та іншими відповідальними особами Почаївської лаври. За словами представників монастиря, останнім часом паломники приїжджали до лаври, але лише на легкових транспортних засобах, жодних автобусних екскурсій не було. І осіб з ознаками вірусної інфекції не виявлено.

На території Почаївської лаври працює медичний кабінет та проводиться постійна дезінфекція усіх приміщень. На період карантину екскурсії призупинені.

Місцеві медики також підтвердили, що мешканці Почаєва, а також особи, які відвідували монастир, до них з ознаками будь-якої вірусної інфекції не зверталися.

Попередній запис
Грузинська Церква не буде скасовувати обряд причастя через надзвичайний стан
Наступний запис
Болгарська Церква звернулась до вірян з проханням не відвідувати храми

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее