1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Патріарх Варфоломій планує відвідати Америку в травні 2020 року

Патріарх Варфоломій планує відвідати Америку в травні 2020 року

Глава Константинопольської церкви відвідає Сполучені Штати у травні 2020 року, щоб, на запрошення уряду США і, зокрема, Державного секретаря Майка Помпео, виступити на заходах з екологічних питань.

Як повідомляє romfea.gr, патріарха буде приймати Президент США Дональд Трамп. Прийом у Білому домі триватиме з 12 по 14 травня. Це обговорювалось також під час візиту Архієпископа Америки Елпідіфора до містера Трампа в Овальному залі у Білому домі 16 липня.

В ексклюзивній інформації йдеться, що патріарх залишиться у Сполучених Штатах як мінімум на 10 днів і відвідає Нью-Йорк, Бостон, де братиме участь у ряді заходів.

Деталі програми візиту патріарха до Сполучених Штатів будуть обговорюватись найближчими тижнями з Архієпископом Америки, котрий сподівається відвідати Фанар у другій половині листопада.

Це буде перший візит Елпідіфора у Вселенський патріархат після обрання 11 травня Архієпископом Америки.

Востаннє патріарх Варфоломій відвідав Америку десять років тому. Наголошується, що Патріарх відчуває особливу любов, вдячність та інтерес до Архієпископії та діаспори в цілому.

Американська архієпархія є найбільш численною та видатною церковною провінцією Вселенського престолу, і, як нагадав Архієпископ Елпідіфор, «Архієпархія Вселенського престолу у Сполучених Штатах Америки є неподільним цілим».

Попередній запис
У Чернігівській ОДА не прийняли пакет «документів» для переведення храму в ПЦУ
Наступний запис
На сайті ПЦУ розміщують статті грецькою без українського перекладу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее