1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. На Сумщині пограбували жіночий монастир УПЦ

На Сумщині пограбували жіночий монастир УПЦ

За повідомленням офіційного сайту Молченського жіночого монастиря, розташованого в Сумській області, вночі 24 лютого цього року обитель було пограбовано. За словами настоятельки, грабіжники виламали двері, розбили дорогі ікони, викрали срібло та пошкодили церковне начиння.

Окрім того, злочинці проникли у вівтар та розбили там ікону Божої Матері «Умиління», подаровану людьми в знак вдячності Господу за зцілення їхньої онкохворої дитини.

«Знято золотий ланцюжок, який коштує за людськими мірками небагато. І справа не в його ціні. Неоціненна його вартість у духовному контексті… Тобто, хвора людина, маючи надію на Бога, зцілилась від ланцюгів хвороби і красно дякувала Господу за те. А хтось ланцюжок викрав – у Господа викрав, бо ж Йому жертвували!.. я прошу про одне: Господи прости їм, тому що не знають, що творять!» – емоційно розповідає ігуменя Феодосія.

Головне Управління Національної Поліції у Сумській області звертається до всіх громадян, яким відома будь-яка інформація, що допоможе слідству, повідомити до Путивльського відділення поліції, або в найближчий до вас відділ поліції. Анонімність гарантується.

Попередній запис
Єленський вважає, що до націоналістичних набігів на храми УПЦ доклав рук сам Патріарх Кирил
Наступний запис
Католицький єпископ прокоментував ситуацію з невідспівуванням дитини священиком УПЦ у Запоріжжі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее