1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Митрополит Олександр (Драбинко) водить дружбу з радником Філарета (Денисенка)?

Митрополит Олександр (Драбинко) водить дружбу з радником Філарета (Денисенка)?

Митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (Драбинко) відвідав Ізраїль у супроводі співробітника прес-служби самопроголошеного «Київського Патріархату». Поділився цією новиною  єпископ на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

В рамках паломницької поїздки в Ізраїль владика Олександр зустрівся з предстоятелем Єрусалимського Патріархату Феофілом ІІІ. На зустрічі разом з супроводжуючими митрополита священнослужителями присутній Дорошенко Юрій Олегович – член прес-служби УПЦ КП.

 «Єрусалим. Як завжди на прийомі у Патріарха Матері Церков гостинно і душевно. Дякуємо Блаженнішому Патріарху Феофілу за благословення і молитву. Стали учасниками презентації реставраційних робіт Кувуклії Гробу Господнього»,  – ділиться враженнями митрополит.

Яким чином представник розкольників потрапив на зустріч з Патріархом, єпископ не пояснив.

Нагадаємо, Юрій Дорошенко займає посаду в прес-службі УПЦ КП та є радником Денисенка зі зв’язків з громадськістю та політико-правових питань з 2000 року. Нагороджений орденами УПЦ КП і УАПЦ. У 2012 році видав книгу «Без догмату. Релігійні магістралі», яка стала переможцем книжкового рейтингу Націонал-соціалістичної партії України.

Попередній запис
Злодій, який обікрав церкву на Волині, затриманий
Наступний запис
Звернення Львівського собору УГКЦ 1946-го року до Московського патріарха, як початок виходу з унії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее