1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополит Антоній порадив, як подолати страхи і випробування

Митрополит Антоній порадив, як подолати страхи і випробування

1 квітня 2020 року керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) розповів, як подолати страхи і випробування, пише «Православне життя».

Складнощі і випробування, які оцінюються тільки з людської точки зору, дійсно здаються страшними, жахливими і безнадійними, каже ієрарх, «але ті ж випробування, пропущені крізь призму Божественного світла, не лякають і не страхають, а є частиною дивовижного шляху, яким Христос нас веде до Отчому Дому».

Тим, хто йде по життю з Богом, бурхливі пристрасті і стихії тільки здаються страшними, загрозливими і серйозними, а насправді при першому ж наближенні вони вщент розбиваються об ступні Його ніг.

«Важливо навчитися жити з Богом в радості, мирі, повній довірі і любові. Адже якими будуть наші відносини з Ним в цьому житті, такими вони зафіксують і в вічності. Ми маємо унікальний шанс стати ще на землі другом Богу, Його вірним співрозмовником, для цього потрібно увібрати море Божественного світла, який дасть іскру новому життю.

Життя з Богом – вже рай, де б ми не знаходилися. Він завжди підтримає і дасть правильну пораду, наповнить радістю і світлом, подарує Свою турботу і любов. А ось чого і правда треба боятися, так це втратити зв’язок з Ним. Гірше цього немає нічого на світі», – пояснив архієрей.

Попередній запис
УПЦ КП поскаржилась Авакову на ПЦУ
Наступний запис
Фанар виділить допомогу Туреччині та Греції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее