1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополит Амфілохій: Єрусалимський Патріарх занепокоєний подіями у Чорногорії

Митрополит Амфілохій: Єрусалимський Патріарх занепокоєний подіями у Чорногорії

Предстоятель Єрусалимської Православної Церкви Патріарх Єрусалимський Феофіл III занепокоєний ситуацією, яка склалася в Чорногорії після прийняття чорногорським парламентом антицерковного закону. Про це повідомив митрополит Чорногорсько-Приморський Амфілохій (Радович), якому Предстоятель Єрусалимської Церкви написав лист, повідомляє сайт Чорногорсько-Приморської Митрополії СПЦ.

«Патріарх Єрусалимський Феофіл III посилає благословення Святої Церкви Єрусалима, Матері-Церкви всіх Церков, нашої Церкви, Митрополиту Чорногорії і всім віруючим, висловлюючи своє занепокоєння подіями в Чорногорії, обіцяючи, що вони відправлять кого-небудь помолитися тут з нами і таким чином свідчать про нашу єдність зі Святою Церквою Єрусалима, до якої ми належимо», – зазначено у публікації.

Владика Амфілохій нагадав, що Православна Церква народжена в Єрусалимі, де Господь наш Ісус Христос перетерпів Хресні страждання, помер і воскрес із мертвих: «Ми – Церква, народжена в Священному Місті Єрусалимі, в Храмі Воскресіння. Місці, де Господь був похований і воскрес із мертвих. Тому таємниця Розп’яття і Воскресіння Христа з’єднує нас з Матір’ю-Церквою всіх Церков і з усіма святими душами Божими протягом століть, які ми служимо Господу».

Попередній запис
Ми не визнаємо «особливі права» Фанару, – єпископ Сербської Православної Церкви
Наступний запис
Сербська неурядова організація в США закликає Трампа ввести санкції проти влади Чорногорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее