1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Митрополита Еммануїла відрядили врегулювати чвари усередині ПЦУ, – соцмережі

Митрополита Еммануїла відрядили врегулювати чвари усередині ПЦУ, – соцмережі

Прихильники Філарета Денисенка оголосили, що метою термінового візиту «Варфоломіївського емісара з Фанару» митрополита Еммануїла Галльського (Адамакіса) до Києва було врегулювання внутрішніх чвар у ПЦУ та прискорення ліквідації Київського патріархату. Про це повідомляється на сторінці «За українську церкву».

«Не секрет, що авторитет митрополита Епіфанія Думенка-Чокалюка скочується до нуля, структура розвалюється, не створившись. Митрополит Михаїл Луцький незадоволений тим, що відбувається. Бунтують представники УАПЦ у яких зашкалюють амбіціі. Свою гру веде група Драбинка-Шостацького», – йдеться у публікації.

Також прихильники УПЦ КП підозрюють, що митрополита направили у Київ, щоб прискорити процес ліквідації УПЦ Київського патріархату. «Адже не всі українці захотіли відрікатися від патріаршої традиції та йти в ярмо Грецької церкви. Віруючі вже починають масово повертатися в УПЦ КП, зрозумівши брехливість та облудливість Томосу. Розповідають: запланована нарада Еммануїла з Петром Порошенком і його оточенням. Мета – врятувати філіал Рошену – ПЦУ «Порошенківську церкву України» та знищити непокірного Патріарха Філарета», – заявляють автори повідомлення.

Попередній запис
Рейдери з ПЦУ вчергове намагались захопити храм у Луці-Мелешківській
Наступний запис
На Тернопільщині розбудовують Православну Церкву: освячений новий храм УПЦ у м. Чортків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее