1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Майже від усіх Церков в Аммані будуть представники, – публіцист

Майже від усіх Церков в Аммані будуть представники, – публіцист

Вже щонайменше три патріархи.

Пояснюю ситуацію з Амманом.

Вона є наступною. Є всі ознаки того, що проводиться серйозна та сувора робота з Феодором Олександрійським. Якщо він приїде на собор – це буде просто грандіозна перемога, оскільки матиме наслідком відмову від визнання ПЦУ з його боку (після цього вже ніхто і ніколи їх визнавати не буде), а для Варфоломія це буде просто величезний удар по всій його роздутій ідеї домінування над Церквою.

Якщо Феодор не їде, то перемогою буде навіть зібрання половини Глав усіх Церков – це покаже, що дії Варфоломія таки ведуть до розколу Церкви, а отже, наступним має бути зібрання усіх Глав Церков для рішення наочної та очевидної проблеми, або відмова Варфоломія від ПЦУ, мовляв, біс поплутав, та вибачення у бік РПЦ.

Тому те, що будуть три патріархи – це вже потужний сигнал для інших, котрі не розуміли або вагались на тему – буде взагалі щось чи ні. Скажу більше, що за деякими даними, майже від усіх Церков в Аммані будуть свої представники (тобто не обов’язково, що від усіх Церков будуть саме предстоятелі, але нібито як будуть навіть від незгідних Церков окремі ієрархи, котрі таки приїдуть). Тому пропагандисти Варфоломія все більше впадають у сум і щодня розповідають, що всі навколо покидьки.

Facebook

Фото Pixabay

Попередній запис
Румунська Церква буде представлена на нараді в Йорданії
Наступний запис
Польська Церква візьме участь у Раді Предстоятелів в Йорданії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее