1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. «Кіборг» з 81-ї аеромобільної бригади засудив захоплення храму УПЦ

«Кіборг» з 81-ї аеромобільної бригади засудив захоплення храму УПЦ

Замість того, щоб об’єднувати людей заради любові до Бога та до ближнього, представники УПЦ КП та УГКЦ штовхають своїх прихожан на протиправні та гріховні дії, силою відбираючи церковне майно в паств УПЦ, вважає «кіборг» Сергій Білошицький.

На його думку, під нібито патріотичним закликом до створення єдиної помісної церкви, так звані релігійні «пастори» ведуть українців до війни, яка лише руйнуватиме країну. Відповідне звернення написав військовий на сторінці громадського об’єднання «Захист і справедливість», на що його спонукали рейдерські події в Коломиї.

 «Я є свідком того, як УПЦ, не зважаючи на супротив влади, на агресію частини українського суспільства, на байдужість людей до проблем одне одного… не лише постійно молиться за мир і процвітання України, але безперестанно шукає шлях для визволення наших героїв з полону», – вказує «кіборг».

Також Білошицький додав, що йшов захищати зі зброєю в руках православних християн, що, як і він, моляться в храмах УПЦ. «Я вимагаю у влади втрутитись в конфлікт між конфесіями і встановити закон у всіх спірних питаннях. 
В противному випадку ми змушені будемо самостійно захищати законну позицію прихожан УПЦ в Коломиї і інших містах та селах нашої країни.
Я прошу суспільство припинити нагнітати атмосферу в релігійному питанні, бо це прямий шлях до загострення внутрішніх конфліктів, в яких програємо в першу чергу ми всі з вами – Українці
!.. Ми маємо поважати право кожного на молитву Господу… Пам’ятайте заповіді Ісуса, де він заповідав любити ближнього свого», – наголошує військовий.

 

Попередній запис
Мединський націлився на новий храм УПЦ?
Наступний запис
Рейдерські захоплення храмів – питання національної безпеки, – політексперт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее