1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Клірик ПЦУ в Нових Санжарах підбурював блокувати госпіталь, – соцмережі

Клірик ПЦУ в Нових Санжарах підбурював блокувати госпіталь, – соцмережі

Одним з лідерів протестів в Нових Санжарах, куди евакуюють громадян України, що були вивезені з Уханя, виявився клірик ПЦУ Дмитро Педина.

Після того як в ЗМІ почали публікувати записи про те, що в Нових Санжарах відбуваються протести, люди намагаються не допустити прибулих з Ухань українців, на сторінці ПЦУ розвернувся вельми цікавий діалог.

Люди почали скаржитися, що одним з учасників протесту, який активно намагався розштовхати поліцію, виявився клірик ПЦУ Дмитро Педина. Обурені громадяни пишуть на офіційній сторінці ПЦУ в надії достукатися до керівництва цієї структури: “Велике прохання відреагувати на дії вашого священика у Нових Санжарах, ЩО ПІДБУРЮВАВ БЛОКУВАТИ ГОСПІТАЛЬ”. Далі цей користувач вказує, що на сторінці даного клірика було навіть відео, де видно було, як він штовхається з поліцією, однак, пізніше воно було видалено.

Представник прес-служби ПЦУ Михайло Омелян спробував зам’яти тему і внести сумніви, вказуючи, що мовляв спочатку треба розібратися було все це і якщо було, то чи є даний клірик членом ПЦУ. Але місцеві жителі відразу підтвердили, що це все мало місце, після чого окремі користувачі вже почали дошкульно нападати на самого автора коментаря, вказуючи йому, що він схожий на тих, хто писав доноси за радянської влади.

Ось така система: скаржитися можна лише на представників інших конфесій, а якщо скаржишся на клірика ПЦУ, то тут же отримаєш порцію агресії та звинувачень в тому, що пишеш доноси – на своїх скаржитися не можна.

Я подивився сторінку Дмитра Педини. Відео там немає, але на сторінці залишилося ряд записів, що вказують на його підтримку протестів, а також запис, що свідчить про те, що він є кліриком ПЦУ.

Facebook

Попередній запис
Керуючий справами УПЦ: Розділення набагато страшніше від коронавірусу
Наступний запис
Громада УПЦ у селі Махнівка просить допомоги в будівництві нового храму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее