1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Кафе замість благодійної їдальні, або Як “тернопільський” Зінкевич людей дурить

Кафе замість благодійної їдальні, або Як “тернопільський” Зінкевич людей дурить

Напевно що всі вже забули про грандіозний скандал,  в який вляпався “Київський патріархат” на початку цього року. Йдеться про так звану “гуманітарку”, під виглядом якої УПЦ КП завозила в Україну і збувала на “7-му кілометрі” в Одесі різноманітні товари. Тоді представники УПЦ КП зам’яли шумиху навколо себе, лаконічно вибачившись за те, що сталось.

Цього разу в ЗМІ з’явилась ще одна новина подібного характеру, але менших масштабів. В поле зору знову потрапив скандальний тернопільський “священик” УПЦ КП Анатолій Зінкевич. Стало відомо, що «Свято-Троїцький духовний центр на честь князя Данила Галицького» міста Тернополя, керівником якого є Анатолій Зінкевич, використовує не за призначенням 247 квадратних метрів площі, надані їм міською радою під розміщення благодійної їдальні. Натомість, в приміщені, яким на правах безоплатної оренди користувався пан Зінкевич, знаходилось кафе “Плай”. Про те, що в названому кафе не надавали безкоштовних обідів, здається можна і не розповідати. 

Що ж, здається, якщо започаткувати якийсь конкурс на посаду найкращого афериста в УПЦ КП, “протоієрей” Анатолій Зінкевич однозначно буде фаворитом змагань. Тільки от за перше місце “герою” цієї історії доведеться боротись або зі своїм рідним братом, або… зі своїм “патріархом”. 

Попередній запис
Колишній учасник АТО прийняв став священнослужителем в УПЦ
Наступний запис
За зверненням парламенту до Варфоломія стоїть УПЦ КП – Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее