1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Завдяки програмі «40 храмів», у Катеринівці приступили до будівництва домової церкви

Завдяки програмі «40 храмів», у Катеринівці приступили до будівництва домової церкви

Благодійний фонд «Фавор» розпочав реалізацію програми «40 храмів», про що розповідає Інформаційно-Просвітницький відділ УПЦ.

Програма передбачає будівництво храмів в тих місцях, де вони були відібрані у канонічної Церкви. На початку березня цього року фонд завершив збір коштів на першу частину одного з таких проектів «Катеринівка – Домовий Храм – Фундамент», на що поки було зібрано 120 052 гривень.

Громада Української Православної Церкви Катеринівки, за допомогою сотень небайдужих людей, зможе побудувати свій храм та мирно звершувати Божественну Літургію.

Вже цієї весни після ряду підготовчих робіт в селі приступили до будівництва фундаменту церкви.

Нагадаємо, що наприкінці вересня 2015 року громада УПЦ Катеринівки втратила можливість проводити богослужіння в храмі святого великомученика Георгія Побідоносця через протистояння, що відбулося з представниками «Київського Патріархату» і «Правого Сектору».

Саме тому було прийнято рішення про побудову домового храму, щоб  забезпечити можливість здійснювати спільну молитву вірних канонічної Православної Церкви.

Всіх небайдужих просять долучатися до збору коштів на будівництво. Реквізити для допомоги та детальна інформація розміщені на сайті фонду.

Попередній запис
Садо-мазо чи брехня?
Наступний запис
В Птичі розкольники планують новий «референдум», щоб відібрати храм в громади УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее