1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Дедюхін радіє, що нова влада байдужа до православ’я

Дедюхін радіє, що нова влада байдужа до православ’я

Скандально відомий клірик ПЦУ Олександр Дедюхін випустив блог на Facebook, роздумуючи про візит Президента України на Фанар, у котрому порадів, що нова влада байдужа до церковних питань. На його думку «рівновіддалена дистанція» до всіх конфесій дає можливість «Церкві» в особі Дедюхіна та його поплічників «утверджуватись у тиші».

Традиційно назвавши попереднього Гаранта «глибою та уособленням гідності», а нинішнього «недопрезидентом», Дедюхін зазначив, що йому подобається, що нині відбувається у релігійному житті України.

Особливо, вочевидь, Дедюхіну сподобалось, що на «хресний хід» його конфесії вже не звозять бюджетників, що вплинуло на кількісний склад учасників заходів ПЦУ. Порадівши, що «різні політичні сили» вже не використовують хресні ходи різних церков на свою користь, неадекватний клірик, як завжди, назвав найбільшу Церкву країни «неканонічним збіговиськом», а решту релігійних організацій дрібними маргінальними структурами.

Публікацією пізніше «священик» припустив, що патріарх Варфоломій прийме Главу української держави для «сеансу екзорцизму». А вже після того, як візит Зеленського відбувся, Дедюхін пустився анализувати те, як у патріархії розставляють меблі, приймаючи гостей.

Попередній запис
Зеленський на Фанарі відмовився підписати невигідну для Києва декларацію – і йшлося геть не про екологію, – ЗМІ
Наступний запис
У наших розкольників не було досвіду життя у справжній Церкві, – спікер УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее