1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Громада захопленого храму в Оленівці просить допомогти облаштувати новий

Громада захопленого храму в Оленівці просить допомогти облаштувати новий

Завдяки підтримці небайдужих людей пограбована рейдерами релігійна громада УПЦ села Оленівка Чернігівської області за короткий термін зуміла виконати величезний обсяг робіт. Попереду – внутрішня і зовнішня обробка, але все кошти вже витрачені. Про це повідомляє БФ «Фавор» на своїй сторінці у Facebook.

«Наш фонд відкрив прямий збір для Оленівської громади і ми вирішили запропонувати два варіанти допомоги, – йдеться в повідомленні фонду. – Перший – на карту настоятеля отця Олександра. Другий – більш цікавий. Ви можете зв’язатися з керівником проектів нашого фонду, який скоординує вас за списком необхідних для храму будматеріалів і надішле рахунок-фактуру для оплати. Тобто, ви зможете вибрати обсяг своєї допомоги – оплатити плитку, або сайдинг, або гіпсокартон, або що-небудь інше! Суми по кожній позиції не дуже великі, від 500 грн. Ми знаємо, що для багатьох такий варіант допомоги буде цікавим!».

Всього за кошторисом необхідно зібрати 87 040 грн. Карта Приватбанку настоятеля 5168 7422 2829 3076 – Гладиш Олександр. Номер координатора фонду +38 (050) 326 88 39 – Сергій.

Нагадаємо, 16 січня в селі Оленівка прихильники ПЦУ і націоналісти з С14, незважаючи на опір парафіян, захопили храм УПЦ. Віруючі звернулися за допомогою до голови сільради Оленівки, проте ніякої реакції не було. 6 березня 2019 року Борзнянський районний суд Чернігівської області розглянув справу про перехід громади села Оленівка в ПЦУ і  відмовився визнати ці дії протизаконними. Після цього громада приступила до облаштування домового храму.

Попередній запис
«Кремезні молоді чоловіки у храмі» – грандіозний доказ Деркач, – публіцист
Наступний запис
У селі Бобли віруючі УПЦ знову вигнали з храму рейдерів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее