1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Горєвой заявив, що в УПЦ самі в себе вкрали відео вірян з Хресного ходу

Горєвой заявив, що в УПЦ самі в себе вкрали відео вірян з Хресного ходу

Один з засновників сумновідомого ресурсу Cerkvarium Дмитро Горєвий на своїй сторінці у Facebook заявив, що скандал з використанням відеозапису торішнього хресного ходу УПЦ у відео з «українського хресного ходу» ПЦУ організував сам «Московський патріархат».

Горєвий дослідив, що канал Krest Hod, на якому і з’явилось комбіноване відео, не є офіційним каналом ПЦУ та з’явився надто недавно.

«Жодна притомна (?) людина з ПЦУ не буде так тупо і очевидно підставляти себе і церкву. А отже, у мене є всі підстави вважати, що це спланована інформаційна кампанія УПЦ (МП) проти ПЦУ. Їхні активісти створюють провокативну новину, а потім самі ж її розганяють», – переконує аудиторію Горєвой.

Ймовірно, саме «притомні люди» торік були режисерами використання російських прапорів та роздачу грошей «за ходу» нібито УПЦ, котрі торік активно мусувались на провладних та антицерковних ресурсах. Нагадаємо, у 2018 році водночас з цією творчістю в ефір потрапили чорнові записи того, як представники ЗМІ фільмували ці сюжети, котрі, якщо слідкувати за «логікою експерта», також створювались і розганялись в УПЦ.

Попередній запис
Філарет кличе на допомогу юристів-філантропів
Наступний запис
Понад 3 тисячі вірян взяли участь в урочистостях на честь Святогірського образу Богородиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее