1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. «Ганьба і сором», – екс-нардеп обурився поверненням українського паспорту єпископу УПЦ

«Ганьба і сором», – екс-нардеп обурився поверненням українського паспорту єпископу УПЦ

Народний депутат України минулого скликання, громадський діяч Ігор Луценко перейнявся тим, що суд в двох інстанціях повернув єпископу Макарівському Гедеону українське громадянство. Про це Луценко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно стався програш України – Державна міграційна служба програла суд «Отцу Гедеону», представнику російської православної церкви Юрію Самуїловичу Харону… Маємо повернути йому український паспорт попри те, що «Гедеон» відкрито користується наявністю ще двох громадянств, зокрема, Росії.

Маємо далі дозволити йому приїжджати в Україну і захоплювати тут найважливіші державні установи на кшталт Національного музею історії України, де він спорудив незаконний МАФ під виглядом «монастиря». Повна імпотенція і недолугість держави. Повна нездатність захистити свої базові та очевидні інтереси. Ганьба. Сором. Нова політична реальність», – бідкається Луценко.

Нагадаємо, днями суд в апеляції підтвердив рішення попередньої інстанції, згідно з котрим єпископу Гедеону має бути повернуте українське громадянство.

Фото Facebook.

Попередній запис
Скандал у Тернополі: в школі мистецтв збирали гроші на освячення кліриками ПЦУ та УГКЦ
Наступний запис
Проти хорватського журналіста відкрили справу про розпалювання ненависті до Сербської Церкви

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее