1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. В УПЦ КП запевнили, що затриманий п’яним за кермом священик – не їхній

В УПЦ КП запевнили, що затриманий п’яним за кермом священик – не їхній

Львівсько-Сокальська єпархія УПЦ КП заперечила інформацію про затримання вночі поліцією cвого священика на трасі Київ-Львів біля Буська. З’ясувалося, що затриманий нетверезим за кермом отець Роман належить до УАПЦ. Про це йдеться в повідомленні Релігійно-інформаційної служби України.

Нагадаємо, у середу патрульна поліція повідомила про 32-річного священика, якого затримали нетверезим за кермом на трасі Київ-Чоп поблизу Буська.

«У зв’язку з появою у ЗМІ даних про те, що ця людина є кліриком УПЦ КП, Управлінням Львівсько-Сокальської єпархії за участю благочинного Буського р-ну протоієрея Петра Салабая було проведено внутрішнє розслідування, за результатами якого з’ясувалося, що жоден зі священиків храмів Буського р-ну Львівської єпархії УПЦ КП до цього інциденту не причетний», – заявив речник Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ КП Лука Карпюк.

Як з’ясувалося, затриманий нетверезим за кермом отець Роман є настоятелем парафії УАПЦ Покладення пояса Пресвятої Богородиці у селі Хватів, Буського району.

Декан Буської парафії УАПЦ о. Володимир Целень заявив, що священика буде покарано.

Попередній запис
«Два язики» митрополита, або Як Зінкевич російську мову полюбив
Наступний запис
Громада УПЦ на Волині виграла суд і тепер зможе відновити будівництво храму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее