1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Ієрарх ПЦУ незадоволений релігійним нейтралітетом структур влади

Ієрарх ПЦУ незадоволений релігійним нейтралітетом структур влади

«Митрополит» ПЦУ на Буковині Даниїл Ковальчук пожалівся своїм прихильникам, що владні структури стали недостатньо активно «допомагати» розвивати нову церковну організацію. «Ні прокурори, ні судді, ні адвокати, ні поліція, ні влада наша не за нами. Здається, що всі наші, всі будують Україну, начебто і в Бога вірять, а очікуваних позитивних результатів годі дочекатися», – переймається ієрарх ПЦУ.

«Чотири століття тому Церква була полонена і знищена. Втім, в 1989 році вона знову відродилася. Ініціатори відродження без подяки відійшли в загробний світ. Президент, який подбав, щоб ввести Українську Церкву в сім’ї Православних Церков, зараз принижений і обпльований. Український народ, архієреї, духовенство належним чином не подякували йому, а навпаки – поливають брудом», – закликав Ковальчук до співчуття Порошенку.

«Переслідування» ПЦУ, як вважає її представник, виражені у тому, що вона «не має жодного захисника – ні в особі прокуратури, ні Верховної Ради, ні Президента, ні поліції, ні влади на місцях».

Попередній запис
Буковинський ієрарх ПЦУ закликав вступати до нової структури великими партіями
Наступний запис
У ДТП загинув легендарний кобзар, захисник храмів УПЦ Василь Жданкін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее