1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Іоасаф Шибаєв розповів, на яку недосяжну висоту ТСН піднімає Філарета

Іоасаф Шибаєв розповів, на яку недосяжну висоту ТСН піднімає Філарета

Телесюжет, покликаний дискредитувати «терплячого і мужнього борця за ідею незалежності Української Церкви Святішого Патріарха Філарета», матиме зворотний ефект і підніме авторитет Денисенка на «недосяжну висоту». Про це у Facebook написав «митрополит» Іоасаф Шибаєв, коментуючи сюжет ТСН від 6 жовтня, де йшлося про організацію мітингів на підтримку глави УПЦ КП «людьми, наближеними до проросійських політиків».

«Головне почуття після перегляду – мені смішно від усього показаного, настільки грубо, безцеремонно, бездарно сфабрикована ця фальшивка!!! – написав Шибаєв. – Гора народила мишу, навіть не мишу, а комара, який уявив себе мишею! Якщо все ось так, як показано, тоді висновок один – дійсність припікає, і нікому прикрити все більш і більш оголену потворну наготу брехливого інсценування “творців” історії, що відбувається!».

Потуги ТСН, каже Шибаєв, свідчать про фіаско тих діячів, сила яких була в їх безкарності, «пов’язаною з чиновницьким становищем, даної їм довірливими і недосвідченими у злі виборцями», а тепер «зникло це марево, відібрали владу і перед нами – нікчема, що намагається пишатися і представляти із себе “щось “велике”.

«Ієрарх» повідомив, що місяць тому, перебуваючи в Києві, особисто чув про фальшиві мітинги, які готуються «нібито на захист Патріарха, а насправді – щоб дискредитувати його».

«Думаю, що цей сюжет матиме зворотну дію – він тільки підніме на недосяжну висоту авторитет терплячого і мужнього борця за ідею незалежності Української Церкви – Святішого Патріарха Філарета. Наш телеглядач уже виробив у собі імунітет проти таких фальшивок. Він знає просту логіку – якщо жульва когось лає через телебачення, значить той, кого лають – хороша, гідна людина. Подібним дешевим інсинуаціям ніяк не похитнути великої ідеї – в Україні буде автокефальна Церква, а не митрополії закордонний держав, брехливо оголошених незалежними!».

Попередній запис
На Закарпатті в священика УПЦ виманили документи громади для перереєстрації на ПЦУ
Наступний запис
Недарма Варфоломій активно зустрічався з грецькими ієрархами, – публіцист

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее