1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Єпископ Нафанаїл закликав вірян УПЦ не піддаватися на провокації

Єпископ Нафанаїл закликав вірян УПЦ не піддаватися на провокації

Єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл розповів, що на сьогоднішній день в єпархії захоплено більше 20 з близько 360 храмів. Владика просить державних мужів дотримуватися закону і права УПЦ, а вірян – не піддаватися на провокації. Про це він заявив 19 лютого 2019 року в ефірі програми «Подробиці» на телеканалі «Інтер».

Волинський архієрей підкреслив: «На даний момент у нас незаконно відібрано вже більше 20 храмів. Ті релігійні громади, які не побажали перейти і у яких забрали храми, здійснюють богослужіння по домівках. Ми не робимо ні сварки, ні бійки, але ми просимо і звертаємося до державних мужів, щоб вони зберігали правомірність і наші права».

«Віряни нашої Православної Церкви, які стоять в істині, на чолі з нашим Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм, –  будьте тверді до кінця, не піддавайтеся на той обман, який лунає на нашу адресу. Кожен, хто відвідує наші храми, знає, що ми в храмі славимо Бога. Будемо молитися один за одного і за народ Свій. Ми молимося за український народ», – підсумував владика.

Попередній запис
У Хустській єпархії діячі ПЦУ привласнили антимінс УПЦ і вчинили провокацію
Наступний запис
Синод Румунського Патріархату назвав кліриків та ієрархів ПЦУ неканонічними та закликав Фанар та РПЦ до діалогу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее