1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Я не дозволю жодній конфесії руйнувати державу, – Лукашенко

Я не дозволю жодній конфесії руйнувати державу, – Лукашенко

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко прокоментував ситуацію з главою білоруських католиків Тадеушом Кондрусевичем на зустрічі з Предстоятелем БПЦ митрополитом Мінським і Заславським Веніаміном. Про це повідомляє БелТА.

Зі слів Лукашенка, у Білорусі зареєстровано чимало релігійних організацій, і міжконфесійний мир, який склався, «ми нікому не віддамо».

«Нам вдалося зберегти цю рівновагу і баланс при всіх подіях, котрі відбувались і ще відбуваються, особливо в Мінську. Звісно, не без помилок і з боку влади, і з боку наших конфесій. Але хочу, щоб ви мене розуміли та почули інші: якщо хоч одна організація в Білорусі, чи то громадська або релігійна, буде націлена на руйнування держави, я, звісно, буду змушений на це реагувати. Я як глава держави за Конституцією зобов’язаний захищати цю державу, це мій найперший обов’язок. Їздити у Польщу та отримувати консультації, як руйнувати нашу країну, нікому не буде дозволено, нікому», – нагадав Лукашенко про причини заборони Кондрусевичу на в’їзд у Білорусь.

Попередній запис
Експерт ПЦУ: Білоруська Церква – теж під юрисдикцією Константинополя
Наступний запис
Глава Фанару святкує річницю інтронізації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее