1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Юраша принесли в жертву, – Самохвалова

Юраша принесли в жертву, – Самохвалова

Одна з представників медіа-супроводу ПЦУ Ярослава Міщенко (Лана Самохвалова) прокоментувала підсумки конкурсу на посаду керівника Держслужби з питань релігій та етнополітики. За її словами, кандидат Андрій Юраш, якого активно просували від ПЦУ, був «принесений в жертву», щоб поставити умовно нейтральну кандидатуру. Про це Міщенко написала у себе в Facebook.

«Сьогодні з’явилося інтерв’ю керівника нової служби релігії та етнополітики Олени Богдан. Ймовірно, так нас поставили до відома про офіційне призначення. (На сайті КМУ новини немає).

За ці два тижні найрізноманітніші люди переконували мене, що це “тонка проукраїнська гра”, що інакше міг перемогти чистий ставленик Новинського і щоб я не заважала цій грі своїми алармістські настроями… Час покаже її ефективність, її відстоюють різні, в тому числі симпатичні мені, люди. Подивимося, чи зможе вчений бути адміністратором і… бійцем. Хотілося б, щоб змогла. Тому що проти церкви воюють», заявила Міщенко.

Що стосується Юраша, то журналістка зазначила, що його «голову принесли на блюді в жертву примиренському курсу» й «осад від того, на догоду кому його посунули, залишиться назавжди».

Нагадаємо, сам Юраш заявив, що Олена Богдан з огляду на її агностичні переконання не підходить на посаду, за яку він безуспішно боровся двічі.

Попередній запис
Глава Антіохійського Патріархату, ймовірно, приїде в Амман, – митрополит Філіпопольський
Наступний запис
На Фанарі озвучують ідею об’єднання православних юрисдикцій в США

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее