1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Чому Драбинко та Думенко служать у порожніх храмах

Чому Драбинко та Думенко служать у порожніх храмах

Нині, через майже два роки після утворення ПЦУ, пропагандисти цієї структури не втомлюються повторювати, що вона об’єднала ВСЕ українське православ’я, включно і з віруючими УПЦ. Про це трублять центральні ЗМІ, про це роблять липові соцопитування.

Вчора, у день Собору Преподобних отців Ближніх печер ми могли наочно переконатись, що це чергова брехня. І не треба нічого доводити, просто подивитись на фото та співставити факти.

У драбинковському соборі на Теремках у минулу неділю відзначали 10-ту річницю його освячення Блаженнішим Володимиром. З цієї нагоди туди приїхав Епіфаній і ще 11 «ієрархів» ПЦУ, плюс обраний у єпископа Команського екзарх Фанару в Києві.

Здавалося б, неординарна подія, зручний випадок, щоб довести всім скептикам – православні українці з ПЦУ. Храм мав би просто «ломитись» від вірян, бажаючих помолитись із «предстоятелем, котрий об’єднав УСЕ українське православ’я».

Але ні. Храм був напівпорожнім, причому ближче до «порожнім». А це ж була неділя.

А напередодні, в суботу на «архієрейській літургії» у драбинковському соборі було геть порожньо. І це при тому, що крім Драбинка, там ще «служили» Симеон Шостацький та Фотій Давиденко.

Ну, а в Києво-Печерській лаврі в неділю була Літургія Української Православної Церкви, котру очолив Блаженніший Онуфрій. Не будемо нікого ні в чому переконувати. Просто покажемо фотографію з цієї події.

СПЖ

Попередній запис
Главу Церкви Греції відвідав міністр закордонних справ Канади
Наступний запис
Скарга УПЦ КП на бездіяльність ДБР – у Київському апеляційному суді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее