1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив напад на священика УПЦ під час богослужіння

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив напад на священика УПЦ під час богослужіння

Під час недільного богослужіння 5 червня невідомий скоїв напад на священика УПЦ в селі Комарово Маневицького району, що на Волині. В Свято-Різдво-Богородичний храм прийшов чоловік в стані сильного алкогольного сп’яніння та спробував зірвати Божу службу.  

Протоієрей Роман Кравчук, настоятель храму, під час звершення кадіння почув нецензурну лайку, підійшов до порушника порядку, який голосно вигукував лайливі слова, та зробив йому зауваження й ввічливо попрохав покинути приміщення храму, де відбувалося богослужіння.  Сп’янілий чоловік не послухав отця Романа, натомість він відреагував вкрай неадекватно – наздогнав священика на амвоні, сильним ударом збив його та почав бити ногами. Дружину настоятеля, яка кинулась на допомогу чоловікові, невідомий також почав бити.

Всі присутні парафіяни спільними зусиллями  змогли вивести чоловіка з храму та викликали поліцію. Вже перебуваючи на подвір’ї храму, дебошир продовжував нецензурно лаятись та намагався нападати на парафіян Свято-Різдво-Богородичного храму аж поки не прибув наряд поліції.

Настоятель, отець Роман, незважаючи на пережитий шок, з Божою допомогою, знайшов сили продовжити святкову недільну Всенічну та Божественну Літургію. Самого ж сп’янілого та вкрай неадекватного чоловіка доправили у відділок поліції.

Попередній запис
Депутати хрущівського призову замість скликання
Наступний запис
На Житомирщині загорілася церква

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее