1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Церква миру та церква війни

Церква миру та церква війни

На нашу думку, “Вісті” підібрали дуже точний заголовок, котрий не тільки належним чином характеризує сьогоднішній гучний скандал з «ПЦУ», але й вельми просто й точно визначає одну з головних відмінностей між УПЦ та організацією Думенка.

На жаль, як показує ситуацію з відповідною активністю «ПЦУ», релігійний фактор все ж буде задіяний у спробах дестабілізації суспільної обстановки восени цього року. Думенко і К готові платити за своїми рахунками перед Порошенком. При цьому виходить абсолютно дика картина – за томос і створення де-факто «Київської митрополії» Константинопольського патріархату ця «митрополія» націлена підтримати свого головного лобіста у процесах, котрі можуть призвести до розвалу країни. Іншими словами – церковні розкольники прикладають руку і до можливого розколу України…

Втім, будемо сподіватись на краще. Більшість громадян України голосувала на виборах за кардинальні зміни у країні. В тому числі, і за встановлення миру. Дай Бог, щоб у влади знайшлися сили дійти у цьому питанні до кінця. Оскільки шанси не можуть виникати безкінечно. Як і не може бути вічним кредит електоральної довіри.

Правблог

Попередній запис
«Із хрестом в одній руці та кулеметом – в іншій»
Наступний запис
Турецькі ЗМІ взяли «під приціл» митрополита Німецького

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее