1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Філарета можуть відключити від світла

Філарета можуть відключити від світла

«Київська патріархія» опинилась під загрозою відключення електроенергії. Нагадаємо, майно та приміщення УПЦ КП за адресою: Київ, вул. Пушкінська, 36, були переоформлені на ПЦУ, і тепер у УПЦ КП стверджують, що не мають юридичної можливості заплатити за електроенергію (ПрАТ) “ДТЕК Київські Електромережі”, повідомляє сайт УПЦ КП.

«Без електроенергії буде критично ускладнене проживання Патріарха Філарета та заблокована діяльність Київської Патріархії. Ці антиморальні дії, що не личать людям, які називають себе християнами та носять високий церковний сан, відбуваються у час Великого посту та карантину. Просимо (ПрАТ) “ДТЕК Київські Електромережі” не сприяти злочинній діяльності керівництва ПЦУ, а представників державної влади нарешті захистити права вірних УПЦ КП на свободу совісті», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в УПЦ КП після рейдерського захоплення приміщень було прийнято безперешкодно користуватися в тому числі і рахунками постраждалих для оплати комунальних послуг, не переоформлюючи їх на себе і просто виплачуючи за спожите світло.

Зокрема, директор луцького видавництва «Ініціал» Віктор Федосюк, який став жертвою рейдерських дій Волинської єпархії УПЦ КП, боровся з бездіяльністю правоохоронних органів і міської філії ПАТ «Волиньобленерго», намагаючись домогтися відключення світла в своєму колишньому офісі або хоча б інформації про стан рахунку та обсяги спожитої електроенергії, яка продовжує нараховуватися його фірмі. Однак відповіді на його заяви енергетики не дали, в результаті чого Віктор Федосюк направив скаргу комісії, що контролює цю сферу.

Попередній запис
«Освіта в руках ФСБ!»: ЗМІ не можуть дати спокій вже 2 роки як померлому священику УПЦ
Наступний запис
РПЦ не буде міняти порядок богослужінь через карантин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее