1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Санкт-Петербурзі влада та поліція слідкуватимуть за дотриманням заборони відвідувати храм

У Санкт-Петербурзі влада та поліція слідкуватимуть за дотриманням заборони відвідувати храм

Правоохоронні органи і органи державної влади будуть контролювати дотримання тимчасової заборони на відвідування храмів у Петербурзі в рамках своїх повноважень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби адміністрації Санкт-Петербурга.

«Відповідаючи на численні запити журналістів, роз’яснюємо, що відповідальність за дотримання заборони на відвідування об’єктів релігійних культів у період дії постанови Уряду Санкт-Петербурга N 161 лягає на керівників громадських організацій та об’єктів, на території яких проводяться заходи. Контроль за виконанням постанови в період функціонування міста в режимі підвищеної готовності покладено на органи державної влади та правоохоронні структури в рамках своїх повноважень», – попередили в адміністрації Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, влада Санкт-Петербурга заборонила відвідування об’єктів релігійних організацій в період з 28 березня по 5 квітня 2020 року. Однак в РПЦ назвали дану заборону міської влади перевищенням повноважень, пояснивши це тим, що акти органів влади, що не мають статусу Федерального закону, не можуть обмежувати свободу совісті і свободу віросповідання, включаючи право громадян відвідувати релігійні об’єкти для участі у богослужіннях.

Попередній запис
Кураєв жартує про епідемію
Наступний запис
Церква без Євхаристії – не Церква: грецький богослов виступив проти закриття храмів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее