1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Почаєві на дії знімальної групи «ТСН» викликали поліцію

У Почаєві на дії знімальної групи «ТСН» викликали поліцію

Знімальна група каналу «1+1» представила «розслідування» про хресний хід до Свято-Успенської Почаївської лаври, у котрому брала інтерв’ю в людей під виглядом працівників російського ТБ. Про це повідомляє Спілка православних журналістів.

Журналіст «ТСН» ставить питання жінкам-паломницям, котрі купують сувеніри під стінами лаври, використовуючи маніпуляції та видаючи себе за співпрацівника російського «Першого каналу». У відповідь на цю провокативну поведінку продавці сувенірів викликають поліцію.

Також представник «ТСН» Сергій Гальченко, виходячи з власного бачення світу, звинуватив «Спілку православних журналістів» у тому, що відеосюжети зі зйомками хресного ходу Кам’янець-Подільський – Почаїв велись журналістами СПЖ виключно з метою зняти удавані конфлікти та передати матеріали в Москву.

Нагадаємо, раніше у Кам’янець-Подільській єпархії УПЦ спростували причетність до роздавання будь-якої атрибутики учасникам хресного ходу до Почаєва; щодо пресловутих людей у чорних футболках, то їх самі хрестохідці бачили тільки в останні години на підході до лаври.

 

Попередній запис
Twitter Петра Порошенка оповістив про те, що на Фанарі нібито вирішили надавати державам право створювати Помісні Церкви
Наступний запис
Ієрархи Константинопольського Патріархату посміялись над фейком про «отруєння Патріарха», назвавши це тупою небувальщиною

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее