1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Михайлівці освятили новий храм замість захопленого ПЦУ

У Михайлівці освятили новий храм замість захопленого ПЦУ

29 серпня 2020 року в селі Михайлівка Глибоцького району Чернівецької області освятили новий храм Української Православної Церкви, побудований замість відібраної рейдерами ПЦУ церкви. Відео освячення розмістила в youtube прес-служба Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ.

Керуючий Чернівецько-Буковинською єпархією митрополит Мелетій звернувся до присутньої громади з наступним вітальним словом:

“Вам в Михайлівці не просто, ви пережили часи впробувань: коли розділились сім’ї, були куми, а сьогодні не хочуть говорити один одному добрий день!… Ми християни, браття та сестри, ми маємо керуватись нашою вірою. А наша віра навчає нас терпінню, смиренню і любові. А кого ми маємо любити? – нашого ближнього. А в Євангелії як написано, хто наш ближній? – той, хто є поряд.

І ось ці люди, що зробили таку неприємність, прикрість для вашого села, вони теж християни, заблудші, бідні, зробивши дурницю, за котру вже жалкують, і ще багато-багато разів пожалкують про це. Що їм потрібно? – добре слово, наша любов, тільки так ми можемо навести їх серця до покаяння, тільки таким шляхом ми зможемо їм підказати і допомогти стати на правильний шлях…”.

Попередній запис
Парламентські вибори у Чорногорії: кінець епохи Джукановича близький
Наступний запис
”5 канал” не зміг залучити ієрархів УГКЦ до висвітлення Дня Незалежності

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее