1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Катеринівці йде підготовка до будівництва нового храму УПЦ

У Катеринівці йде підготовка до будівництва нового храму УПЦ

Православна громада села Катеринівка Тернопільській області продовжує облагороджувати територію, на якій планується будівництво домового храму на честь великомученика Пантелеймона замість відібраного розкольниками, розповідає Благодійний Фонд Фавор.

Жителі села зібралися вчергове, щоб розчистити майданчик для будівництва церкви.

«Разом з прихожанами УПЦ знову вийшли на вулицю, щоб розчистити територію для початку будівництва храму. Багато років тут ніхто не жив, тому було багато роботи. Ми вже розчистили територію від бур’янів і дерев. Залишилося тільки вивести глину, що залишилася від старого будинку, який колись був на цьому місці», – розповідає протоієрей Сергій Гладун.

«Ми продовжуємо молитися за мир і мріємо про нову церкву. Просимо всіх небайдужих людей допомогти нам молитвою, а по можливості долучитися до збору грошей на будівництво храму. Лише спільними зусиллями ми зможемо побудувати церкву», – закликає отець Сергій.

Громада Української Православної Церкви в Катеринівці стала першим учасником програми благодійного фонду «Фавор» під назвою «40 храмів».

Фонд звертається до всіх небайдужих людей з проханням взяти участь у будівництві храму. Реквізити для матеріальної допомоги можна знайти на сторінці сайту.

Попередній запис
«Так звані» і «схизматики»: греки прокоментували візит делегації УПЦ КП в Стамбул
Наступний запис
Угринівського “священика” УПЦ КП позбавили посади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее