1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У Золочіві відкрили терор проти власника магазину – прихожанина УПЦ

У Золочіві відкрили терор проти власника магазину – прихожанина УПЦ

У ніч на 15 серпня 2020 року в м. Золочів Львівської області невідомі атакували дитячий магазин, котрий належить прихожанину Української Православної Церкви. Про це повідомили представники місцевої громади УПЦ, надавши СПЖ фотографії з місця чергової злочинної дії.

Зранку власник магазину дитячих товарів виявив розбиту вивіску та надпис «спонсор РПЦ», котру невідомі нанесли червоною фарбою на фасад будівлі.

Крім того, власник приміщення, котре орендував вірянин УПЦ для свого магазину, висунув вимогу звільнити будівлю.

Нагадаємо, у Золочіві триває цькування вірян та священика УПЦ ієрея Максима Йоєнка, котрого представники УГКЦ та місцева влада бездоказово звинуватили у незаконному будівництві храму на його приватній території. Ворота клірика Львівської єпархії УПЦ розписали образами та нацистською символікою, поруч з його будинком провели «віче» проти УПЦ, самому ієрею та його родині запропонували залишити місто.

6 серпня місцеві бойовики у масках молотками зруйнували паркан, встановлений навколо будинку ієрея – відповідальність за напад взяв на себе Львівський Нацкорпус. Нині зруйнований паркан не вдається відновити через напади, які продовжуються – щойно огорожу відремонтують, одразу з’являються ті, хто її знову ламає.

Попередній запис
В монастирі Панагія Сумела – перша літургія за 5 років
Наступний запис
У зв’язку з кризою в Білорусі подали голос розкольники з Канади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее