1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. У волинському Угринові освятили місце під будівництво храму УПЦ

У волинському Угринові освятили місце під будівництво храму УПЦ

В селі Угринів Горохівського району Волинської області, через 5 років після захоплення храму УПЦ Київським патріархатом, освятили ділянку під будівництво нового храму. Про це повідомляється  на сторінці Благодійного фонду «Фавор».

Нині фонд просить допомогти зібрати суму, котрої бракує, для Свято-Хрестовоздвиженської громади УПЦ села Угринів. Нагадаємо, храм та всю церковну нерухомість представники УПЦ КП захопили ще у 2014 році.

«Днями відбулось освячення місця під будівництво храму в селі Угринів, звершував його настоятель отець Ростислав, – йдеться у повідомленні. – Для громади це була велика урочистість – зовсім ще недавно закинута, захаращена ділянка з хатою, що руйнувалася, тепер стала ідеально чистою та рівною, готовою для закладання нового домового храму на честь ікони Пресвятої Богородиці “Несподівана Радість”!».

Ділянку готувала до освячення та будівництва самостійно невелика, але сильна духом громада Угринова.

«Ми все ще можемо встигнути цього року, до зими, залити фундамент! Для цього нам треба трохи постаратись та зібрати 44 353 гривень, що бракує до необхідних 97 000! Тоді з весни ми зможемо зводити стіни та накривати дах», – закликали у БФ «Фавор».

Попередній запис
Епіфаній Думенко – з російським хрестом із Софріно
Наступний запис
Митрополит Климент: Процес переходів був штучним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее